PitStop Sementara

Salam sejahtera, Assalamualaikum pembaca blog.hazwanhashim.com Saya akan mengambil sedikit masa ‘time break’ dari penulisan web kerana saya dalam proses untuk ke…

1 year ago

Aksesori Shiver 750 Malaysia

Surprisingly, walaupun  Shiver adalah moto Itali yg ramai orang takut nak pakai dan tak sebanyak Kawasaki Z800 kat dalam pasaran,…

1 year ago

Review Bridgestone Battlax T30R Evo

Salam pembaca setia blog www.HazwanHashim.com Tyar Bridgestone Battlax T30R Evo ni merupakan line-up tayar Sports Touring High Performance yang paling baru…

2 years ago

Review Tayar Pirelli Angel ST

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. Review simple-simple saja untuk Tayar yang sebenarnye dah outdated dalam market iaitu Pirelli Angel ST. Pirelli Angel…

2 years ago

Review tayar Pirelli Scorpion Trail

SET PERTAMA (130-80-17). Rear tyre Start mileage: 47250 Date: 21-3-2015 Price: RM180 (old stock clearance) Malang sikit kali ni, plan…

2 years ago

Refleksi tahun 2015

Salam sejahtera, assalamualaikum Tahun 2015 ni memang tahun yang saya mengujakan bagi saya sebagai peminat sukan permotoran dan sebagai individu.…

2 years ago

Review tayar Dunlop Sportmax Qualifier

Dalam pengalaman saya menggunakan big bike setakat ni, Dunlop Sportmax Qualifier mungkin antara jenama yang boleh dikatakan under-rated atau underdog.…

2 years ago

REVIEW Aprilia Shiver SL750 Malaysia

INTRO Aprilia Shiver 750 (code name: SL750) adelah motorsikal streetbike berkapasiti 750cc yang paling murah ditawarkan oleh Aprilia Malaysia. Dengan harga…

2 years ago

Review Aprilia Caponord 1200 ABS

Hello dan selamat kembali ke blog.hazwanhashim.com Dalam bulan May yg lepas aku berkesempatan untuk tunggang uji / test ride motosikal…

2 years ago