Salam sejahtera, Assalamualaikum pembaca blog.hazwanhashim.com Saya akan mengambil sedikit ‘time break’ dari penulisan web kerana saya dalam proses migrasi ke Jerman.. Dan saya juga ade beberapa projek baru yang akan dilancarkan tak lama lagi so.. stay tuned dan ride on…

Salam sejahtera, assalamualaikum Tahun 2015 ni memang tahun yang saya mengujakan bagi saya sebagai peminat sukan permotoran dan sebagai individu. Akhirnya dapat gak saya memiliki sebuah motosikal idaman dan dengan motosikal tu jugak saya banyak dapat peluang untuk buat hobi…

Wow, sedar dan tak dah 25 tahun aku diberi peluang untuk hidup di muka bumi Tuhan ni. Alhamdullillah, alhamdulillah. Sebenarnye aku bersyukur jugak sebab bukan sahaja dapat hidup dengan sihat wal-afiat, tetapi berjaya jugak mencapai beberapa bende yang dah lama…