PitStop Sementara

Salam sejahtera, Assalamualaikum pembaca blog.hazwanhashim.com Saya akan mengambil sedikit masa ‘time break’ dari penulisan web kerana saya dalam proses untuk ke…

12 months ago

Aksesori Shiver 750 Malaysia

Surprisingly, walaupun  Shiver adalah moto Itali yg ramai orang takut nak pakai dan tak sebanyak Kawasaki Z800 kat dalam pasaran,…

1 year ago

Refleksi tahun 2015

Salam sejahtera, assalamualaikum Tahun 2015 ni memang tahun yang saya mengujakan bagi saya sebagai peminat sukan permotoran dan sebagai individu.…

2 years ago

Review tayar Dunlop Sportmax Qualifier

Dalam pengalaman saya menggunakan big bike setakat ni, Dunlop Sportmax Qualifier mungkin antara jenama yang boleh dikatakan under-rated atau underdog.…

2 years ago

Ke Jerman lagi! (11-24 Mei 2015)

Salam kepada semua pembaca. G’Day! Pengumuman, saya akan berhenti seketika daripada blogging kerana saya akan berada di Jerman lagi sekali…

2 years ago

Trip Bali Backpack 6H5M

1) Hari 1 – Denpasar ke Batur Selalunya orang pesan, bile dah sampai Bali tu, relax-relaxla kat Kuta. Tapi bagi…

3 years ago

25 tahun

Wow, sedar dan tak dah 25 tahun aku diberi peluang untuk hidup di muka bumi Tuhan ni. Alhamdullillah, alhamdulillah. Sebenarnye…

3 years ago

MotoTouring KL-Singapura dengan Keeway TX200GS

Salam semua. Welcome back to blog.HazwanHashim.com Kalini saya nak share sikit pengalaman road-touring two-up (berdua) dari KL-Singapore dengan Benelli-Keeway TX200GS.…

4 years ago