PitStop Sementara

Salam sejahtera, Assalamualaikum pembaca blog.hazwanhashim.com Saya akan mengambil sedikit masa ‘time break’ dari penulisan web kerana saya dalam proses untuk ke…

1 year ago

Aksesori Shiver 750 Malaysia

Surprisingly, walaupun  Shiver adalah moto Itali yg ramai orang takut nak pakai dan tak sebanyak Kawasaki Z800 kat dalam pasaran,…

1 year ago

Refleksi tahun 2015

Salam sejahtera, assalamualaikum Tahun 2015 ni memang tahun yang saya mengujakan bagi saya sebagai peminat sukan permotoran dan sebagai individu.…

2 years ago

Review tayar Dunlop Sportmax Qualifier

Dalam pengalaman saya menggunakan big bike setakat ni, Dunlop Sportmax Qualifier mungkin antara jenama yang boleh dikatakan under-rated atau underdog.…

2 years ago

Ke Jerman lagi! (11-24 Mei 2015)

Salam kepada semua pembaca. G’Day! Pengumuman, saya akan berhenti seketika daripada blogging kerana saya akan berada di Jerman lagi sekali…

3 years ago

Trip Bali Backpack 6H5M

1) Hari 1 – Denpasar ke Batur Selalunya orang pesan, bile dah sampai Bali tu, relax-relaxla kat Kuta. Tapi bagi…

3 years ago

25 tahun

Wow, sedar dan tak dah 25 tahun aku diberi peluang untuk hidup di muka bumi Tuhan ni. Alhamdullillah, alhamdulillah. Sebenarnye…

4 years ago

MotoTouring KL-Singapura dengan Keeway TX200GS

Salam semua. Welcome back to blog.HazwanHashim.com Kalini saya nak share sikit pengalaman road-touring two-up (berdua) dari KL-Singapore dengan Benelli-Keeway TX200GS.…

4 years ago