WSBK 2014 Malaysia

Salamsemua reader blog.hazwanhashim.com. Maaf andai kata post kali ni sedikit outdated sebab saya baru sahaja bertukar tempat kerja, so masih lagi menyesuaikan diri dengan environment yang baru. Anyway, kalau korang peminat scene superbike dan motorsports di Malaysia/ Kuala Lumpur khususnya,…

Heloo semua. Salam. Selamat datang kembali kepada pembaca blog.hazwanhashim.com. Dah lama tak menulis review kereta so kalini sesaje je nak share review berkenaan kereta yang aku sedang gunakan sekarang. So tajuk kalini aderlah review toyota vios 2006 G version (automatik)…

Salam follower blog.hazwanhashim.com semua. Salam Sejahtera, Salam Ramadhan buat Muslimin dan Muslimat yang membaca. Haa, yang dinanti-nantikan telah pun tiba. Review RINGKAS Benelli TNT600 Malaysia. Akhirnya aku berpeluang gak untuk test-ride motor terpanas tahun ni (kot?) setelah dekat sebulan lebih…