Idea yg tak berapa bernas ni dah lame dah aku fikirkan sebenarnye.hajat di hati nak travel solo ke Krak√≥w dan maybe singgah Warsaw tertangguh lama sebab takde siape2 dari AIESEC Halle yg available utk teman aku. Tanpa teman, aku tak…

Korang pernah dengar Oktoberfest? menurut kata WikiPedia.. (sila kilk) http://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest So this timeaku berkesempatan nak menjengah ke Munich, the land of the Bavarian. tapi korang jangan pulak terkonfius dengan Barbarian! Dua dua adelah bangsa yg berbeda. ;) OK so memandangkan…

Okay salam aidilfitri buat pelawat dan jugak pembaca yg masih lagi baca blog ni. Maybe pada yang baru baca, blog ni agak outdated sebab lupe nak release exactly lepas raya sebab busy travel. So korang mesti tertanye2 kat mana la…