Ke Jerman lagi! (11-24 Mei 2015)

Salam kepada semua pembaca. G’Day! Pengumuman, saya akan berhenti seketika daripada blogging kerana saya akan berada di Jerman lagi sekali…

3 years ago

Paris – Selamat Ulangtahun Hazi!

Salam semua, maaflah kalini overdue post. Tapi cerita yang menarik tetap cerita, kan? Bile last time korang rasa cerita Pendekar…

5 years ago

Operation : Rail Polska!

Idea yg tak berapa bernas ni dah lame dah aku fikirkan sebenarnye.hajat di hati nak travel solo ke Krak√≥w dan…

6 years ago

Di Munich sempena Oktoberfest

Korang pernah dengar Oktoberfest? menurut kata WikiPedia.. (sila kilk) http://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest So this timeaku berkesempatan nak menjengah ke Munich, the land…

6 years ago

AIDILFITRI di Bonn, Germany

Okay salam aidilfitri buat pelawat dan jugak pembaca yg masih lagi baca blog ni. Maybe pada yang baru baca, blog…

6 years ago