Idea yg tak berapa bernas ni dah lame dah aku fikirkan sebenarnye.hajat di hati nak travel solo ke Kraków dan maybe singgah Warsaw tertangguh lama sebab takde siape2 dari AIESEC Halle yg available utk teman aku. Tanpa teman, aku tak…

Tuesday, 31 January 2011: Oneworld® member elect Malaysia Airlines’ full global schedule involving around 60 destinations worldwide will be included in the Global Explorer from tomorrow, adding one of the most attractive networks in South East Asia to the round-the-world fare offered by all members…

Alhamdullillah sampai jugak aku akhirnye ke main international hub kat Deutschland. Frankfurt am Main, merupakan pusat perbankan serantau bagi Germany dan jugak Eropah. kat sini macam2 bank ader daru europe commerce bank sampaila ke local bank. Punyerla power bamk kat…

Köln Johanna tunggu aku kat Cologne airport. Gosh it was a huge relief after 8 months not seeing each othey. Disebabkan aku penat sgt, kitorg shopping grocery kat rewe, one of the grocery shop kat sini. 1st night, Aileen dan…