Benelli BN302 Malaysia!

Salam rakan-rakan riders & bikers! Seperti yang korang baca kat title post ni, Benelli TNT300 (di Malaysia) / Benelli BN302 (Australia/Europe) bakal ditayangkan kepada orang awam pada Malaysian MotoGP Sepang 2014 nanti kat Litar Sepang. So kalau nak dengar ngauman 2-inline…

WSBK 2014 Malaysia

Salamsemua reader blog.hazwanhashim.com. Maaf andai kata post kali ni sedikit outdated sebab saya baru sahaja bertukar tempat kerja, so masih lagi menyesuaikan diri dengan environment yang baru. Anyway, kalau korang peminat scene superbike dan motorsports di Malaysia/ Kuala Lumpur khususnya,…

Heloo semua. Salam. Selamat datang kembali kepada pembaca blog.hazwanhashim.com. Dah lama tak menulis review kereta so kalini sesaje je nak share review berkenaan kereta yang aku sedang gunakan sekarang. So tajuk kalini aderlah review toyota vios 2006 G version (automatik)…