Ke Jerman lagi! (11-24 Mei 2015)

Salam kepada semua pembaca. G’Day! Pengumuman, saya akan berhenti seketika daripada blogging kerana saya akan berada di Jerman lagi sekali…

3 years ago

Trip Bali Backpack 6H5M

1) Hari 1 – Denpasar ke Batur Selalunya orang pesan, bile dah sampai Bali tu, relax-relaxla kat Kuta. Tapi bagi…

3 years ago

REVIEW: Coocase Reflex V50 Malaysia

Hi semua! [UPDATED] Cerita bermula bila saya secara tak sengaja saya sampuk perbualan rakan TXRiders yang tengah cari top box untuk motor…

3 years ago

REVIEW: GIVI Helmet M11.0 Duo-Visor

Salam, selamat sejahtera semua. Bagi yang mencari review helmet GIVI M11.0 (Jet a.k.a. Open Face), saya terpanggil selepas rakan saya,…

3 years ago

Benelli BN302 Malaysia!

Salam rakan-rakan riders & bikers! Seperti yang korang baca kat title post ni, Benelli TNT300 (di Malaysia) / Benelli BN302 (Australia/Europe)…

3 years ago

WSBK 2014 Malaysia

Salamsemua reader blog.hazwanhashim.com. Maaf andai kata post kali ni sedikit outdated sebab saya baru sahaja bertukar tempat kerja, so masih…

3 years ago

REVIEW : Toyota Vios 2006

Heloo semua. Salam. Selamat datang kembali kepada pembaca blog.hazwanhashim.com. Dah lama tak menulis review kereta so kalini sesaje je nak…

3 years ago