PitStop Sementara

Salam sejahtera, Assalamualaikum pembaca blog.hazwanhashim.com Saya akan mengambil sedikit masa ‘time break’ dari penulisan web kerana saya dalam proses untuk ke…

12 months ago

Aksesori Shiver 750 Malaysia

Surprisingly, walaupun  Shiver adalah moto Itali yg ramai orang takut nak pakai dan tak sebanyak Kawasaki Z800 kat dalam pasaran,…

1 year ago

Review Bridgestone Battlax T30R Evo

Salam pembaca setia blog www.HazwanHashim.com Tyar Bridgestone Battlax T30R Evo ni merupakan line-up tayar Sports Touring High Performance yang paling baru…

1 year ago

Review Tayar Pirelli Angel ST

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. Review simple-simple saja untuk Tayar yang sebenarnye dah outdated dalam market iaitu Pirelli Angel ST. Pirelli Angel…

1 year ago

Review tayar Pirelli Scorpion Trail

SET PERTAMA (130-80-17). Rear tyre Start mileage: 47250 Date: 21-3-2015 Price: RM180 (old stock clearance) Malang sikit kali ni, plan…

2 years ago

Refleksi tahun 2015

Salam sejahtera, assalamualaikum Tahun 2015 ni memang tahun yang saya mengujakan bagi saya sebagai peminat sukan permotoran dan sebagai individu.…

2 years ago

Review tayar Dunlop Sportmax Qualifier

Dalam pengalaman saya menggunakan big bike setakat ni, Dunlop Sportmax Qualifier mungkin antara jenama yang boleh dikatakan under-rated atau underdog.…

2 years ago

REVIEW Aprilia Shiver SL750 Malaysia

INTRO Aprilia Shiver 750 (code name: SL750) adelah motorsikal streetbike berkapasiti 750cc yang paling murah ditawarkan oleh Aprilia Malaysia. Dengan harga…

2 years ago

Review Aprilia Caponord 1200 ABS

Hello dan selamat kembali ke blog.hazwanhashim.com Dalam bulan May yg lepas aku berkesempatan untuk tunggang uji / test ride motosikal…

2 years ago